Sponsorer

Sponsorer

Vi är otroligt tacksamma över den uppbackning vi fått från våra sponsorer & samarbetspartners, gamla som nya inför kommande säsong.
Er stöttning gör det möjligt för oss som förening att erbjuda våra spelare & ledare i Eskilstuna FC, en plattform för att utvecklas till bra fotbollsspelare och bra lagspelare såväl på plan som utanför. Ert stöd gör en oerhörd skillnad på vilken verksamhet Eskilstuna Fc kan bedriva. Att fostra och utveckla fotbollspelaren går hand i hand med att fostra människan i såväl föreningssammanhang men öven på individnivå. Som samhället ser ut idag tror vi oss kunna göra skillnad för ungdomar både på och utanför fotbollsplanen. Mår människan bra, så gör även fotbollsspelaren det, det ena går inte utan det andra. Med erat stöd kan vi tillsammans bedriva en social men öven sportslig verksamhet som gör samhällsnytta. Vi vill vara en positiv kraft i samhället men vi kan inte göra det själva, tillsammans är vi starkare!

Våra sponsorer

BLI PARTNER

Eskilstuna FC har som ambition att bygga långsiktiga samarbeten med sina partner där ett mervärde skapas för både er och föreningen. Vi erbjuder er att exponeras tillsammans med ett av Eskilstunas hetaste idrottsförening.  Ni som väljer att samarbeta med Eskilstuna FC skall känna er trygga i att resurser som kommer in till föreningen kommer att användas till att stärka och trygga verksamheten samt ge spelarna i föreningen möjligheten att nå sin fulla potential.