RÖDSVART SEGER!

Slutresultatet blev en fin 2-3 seger mot ett tuff Västerås IK. ❤️🖤

Huvudtränare Aziz & Novica om matchen:
Tycker att vi går från klarhet till klarhet i framförallt det taktiska och leverans av passningar på färre tillslag än vad vi gjorde för några månader sedan. Vi inleder matchen svagt fastän vi tar ledningen efter 1 minut, kanske för tidigt med tanke på att resten av halvleken ser det ut som att vi fortfarande är kvar med huvudet i omklädningsrummet. I andra halvlek gör vi lite taktiska omdisponeringar som visar sig slå ut över förväntan vilket är VÄLDIGT glädjande. Vi lyckas återigen vända på ett 1-2 underläge till en 3-2 vinst vilket visar på en stark tro inom gruppen och att vi dessutom verkar orka mer än våra motståndare vad gäller att löpa både utan och med boll . Nu återstår det en träningsmatch nästkommande lördag mot lokalkonkurrenten Syrianska innan det är dags för premiär mot Reymersholms IK den 6/4 kl 19.00 på Tunavallen. Forza EFC 😊⚽️