PARTNER

VÅRA PARTNERS
Vi är otroligt tacksamma över den uppbackning vi fått från våra sponsorer & samarbetspartners, gamla som nya inför kommande säsong.

Er stöttning gör det möjligt för oss som förening att erbjuda våra spelare & ledare i Eskilstuna FC, en plattform för att utvecklas till bra fotbollsspelare och bra lagspelare såväl på plan som utanför. Ert stöd gör en oerhörd skillnad på vilken verksamhet Eskilstuna Fc kan bedriva. Att fostra och utveckla fotbollspelaren går hand i hand med att fostra människan i såväl föreningssammanhang men öven på individnivå. Som samhället ser ut idag tror vi oss kunna göra skillnad för ungdomar både på och utanför fotbollsplanen. Mår människan bra, så gör även fotbollsspelaren det, det ena går inte utan det andra. Med erat stöd kan vi tillsammans bedriva en social men öven sportslig verksamhet som gör samhällsnytta. Vi vill vara en positiv kraft i samhället men vi kan inte göra det själva, tillsammans är vi starkare!

BLI PARTNER
Eskilstuna FC har som ambition att bygga långsiktiga samarbeten med sina partner där ett mervärde skapas för både er och föreningen. Vi erbjuder er att exponeras tillsammans med ett av Eskilstunas hetaste idrottsförening.  Ni som väljer att samarbeta med Eskilstuna FC skall känna er trygga i att resurser som kommer in till föreningen kommer att användas till att stärka och trygga verksamheten samt ge spelarna i föreningen möjligheten att nå sin fulla potential.
Eskilstuna FC gör en spännande framtidsresa – vill ni hänga med?
Marknad
Daniel Lundberg 
070-390 92 00
daniel.lundberg@profeel.se
Fredrik Eklund
070-750 88 87
fredrik.eklund@profeel.se
Vi är en ideell förening som brinner för fotboll. Det är bara tillsammans som vi kan utvecklas och klättra i resultatlistorna.

EFC-OPEN
Eskilstuna FC har alltid fått ett enormt stöd från sponsorer och samarbetspartner men vi inser vikten av att faktiskt kunna ge tillbaka på olika sätt. Vi har försökt genom små gester och handlingar visa uppskattning men även där har vi känt att det inte alltid är tillräckligt. 2020 kom idén till oss om hur vi kan ge tillbaka inte bara med ord men även med handling och där föddes EFC-Open.

EFC-open är ett unikt event som Eskilstuna FC har skapat för att kunna ge tillbaka till sponsorer och samarbetspartners där dem bjuds in till en heldag på PadelSportsClub.  Vi i ledningen ser detta som ett ypperligt tillfälle att tacka sponsorer, knyta starkare band men även möjlighet till att nätverka företagen sinsemellan. Efter avslutad Americano-spel avlsutas dagen med en god middag och dryck i goda vänners sällskap!

OM OSS
Eskilstuna FC är en tonårsdröm som gick i uppfyllelse vintern 2013. Drömmen väcktes vid liv redan 2003 då ett kompisgäng bestämde sig för att spela i en och samma klubb.
Samtliga av dessa grabbar spelade då i stans olika klubbar men kompisgänget bestämde sig för att spela fotboll ihop på elitnivå i Eskilstuna Citys juniorallsvenskalag.
Efter ett år tillsammans föddes en idé om att en dag starta en egen klubb där vi kunde återförenas.

En klubb som var självklar för ungdomar att utvecklas bäst i.
En klubb där hela Eskilstuna kunde stå bakom och identifiera sig med.
En klubb som bryter barriärer samt trycker under rivaliteten och enar Eskilstunapubliken.

Där är vi nu- Eskilstuna FC, FOLKETS LAG.
Vi har ett mål, vi har en plan, men vi har framförallt en drivkraft som har byggts upp under 14 år. Vi skall göra resan hela vägen upp till toppen och etablera oss på Sveriges, samt Europas fotbollskarta.

Eskilstuna FC kommer under spelåret 2021 spela i Division 4 efter avancemang i Division 5 under det gånga året.

EFC vill utveckla spelaren som har ambition om att bli en duktig seniorspelare men som kanske inte fått chansen då steget varit för stort i deras tidigare klubbar eller av olika sociala skäl inte fått det att fungera. Vi vill växa  som klubb och bli en förening som gör samhällsnytta, inte bara fostra duktiga fotbollspelare men även goda individer. Kärleken till fotbollen är stor men vi ser vilken möjlighet och ansvar vi som klubb har för att göra något gott inte bara på fotbollsplanen men även utanför. Som samhället ser ut idag måste vi som förening ta vårat ansvar och vara goda stöttepelare. Med en positiv attityd kan vi utveckla positiv arbetsmoral hos våra unga spelare, enas i brödraskap där vi alla är jämlika oavsett härkomst, religion och etnicitet. Jobbar vi tillsammans mot sunda värderingar på både grupp men även individnivå.

BLI MEDLEM
Säsongen 2020 har varit en annorlunda säsong på alla sätt och vis. Covid-19 har påverkat oss mycket och saknaden av publik har varit stor. Men även om det varit ett tufft år så är vi otroligt glada över det engagemang som funnits kring klubben.

Vi blickar nu framåt mot 2021 och hoppas att du vill bli medlem i Eskilstuna FC. Som medlem visar du både ditt ekonomiska stöd och att du är en del av arbetet med att stärka föreningen. Våra medlemmar betyder otroligt mycket för oss och vår klubb bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Att tillhöra Eskilstuna FC är något att vara stolt över.

Pris 250 kr
OBS! Medlemskapet är personligt. Det går således inte att beställa fler medlemskap än ett per beställning. Köper du fler medlemskap måste detta meddelas till oss via info@eskilstunafc.se. Ange då fullständigt namn och efternamn samt personnummer för de personerna som du beställer medlemskap åt.
Swish nummer till Eskilstuna FC:
123 0538 983

SWISHA TILL 123 0538 983
Betala medlemsavgiften till nummer 123 0538 983 och ange namn och personnummer i meddelanderaden.

Att översätta

Nästa match
Dagar – dgr
Timmar – tim
Minuter – min
Sekunder – sek

Maj 2021

Våra partners

Senaste nyheterna

Priser