📝 | Kebba Jatta förlĂ€nger kontraktet med Eskilstuna FC!

Kebba vÀljer att förlÀnga sitt kontrakt med EFC och dÀrmed blir det hans 4:e sÀsong i den röda tröjan.
 
Kebba Jatta: ”Jag vĂ€ljer att fortsĂ€tta i EFC eftersom mĂ€nniskorna i klubben Ă€r som min familj. Det Ă€r hĂ€r jag började spela sedan jag kom till Sverige och jag tror pĂ„ projektet och Ă€r redo att skapa mer historia med #EFC. NĂ€r alla behandlar varandra som familj och vĂ€nner sĂ„ det kĂ€nns bra att förlĂ€nga mitt kontrakt”
 
HuvudtrĂ€nare Aziz: ”En viktig pusselbit för dynamiken samt spetsen i vĂ„rt anfallsspel. Kebba har representerat klubben frĂ„n divison 5 och gör nu sin 4:e sĂ€song i EFC. Kebba har under dessa 4 Ă„r gjort mĂ„nga viktiga poĂ€ng för klubben och vi ser fram emot att han bidrar med Ă€nnu fler under sĂ€songen 2023”

Leave a comment