📝 | Dady Bokoma ansluter till Eskilstuna FC!

Den 25 årige backen kommer senast från Frankrike där han även är uppväxt. Dady kom till provspel och visade snabbt fram fötterna i klubben under den korta tiden han har varit här.
 
Dady Bokoma: ”Som spelare beskriver jag mig själv som stark, speciellt i dueller, tekniskt bra jag kan använda mina två fötter och lyssna på tränarna för att fortsätta utvecklas.
Klubbens projekt är intressant det gör att jag också kan upptäcka svensk fotboll och ta med min franska touch till projektet, annars upptäckte jag en bra miljö tack vare ordförande, tränarna och mina lagkamrater.
Tack redan nu till supportrarna för att ni stöttar oss match efter match, med laget kämpar vi för att tacka dem med positiva resultat.”
 
Huvudtränare Aziz Halimi: ”Bokoma är en kraftfull mittback som vi kommer att ha stor nytta av. Han kommer att bidra med ett lugnt i vår speluppbyggnad och en stabilitet i försvarsspelet. Han är även väldigt stark på fasta situationer vilket ger oss ytterligare ökade chanser till fler mål.”

Leave a comment